Portfolio designs

Hieronder zie je een selectie van websites die ik heb ontworpen.

UX / UI design - logo ontwerp - strategie

Nieuwe website Marijs Therapie

Annemarie Marijs wilde graag een nieuwe website voor haar praktijk voor relatietherapie en systeemtherapie. Ze had nog geen website en wilde deze gebruiken om klanten te werven. In de strategiesessie bespraken we haar wensen en haar doelgroep. Ze werkt voor volwassenen in de omgeving van Amersfoort. Wat betreft kleur was ze erg gecharmeerd van Delfts Blauw. Het resultaat is een one page website met een beschrijving van haar diensten, haar werkwijze als therapeut en een duidelijke contactmogelijkheid. Annemarie heeft zelf de teksten en de foto’s van haar website verzorgd. Ook heb ik voor haar werkwijze een beknopte infographic gemaakt om de content meer af te wisselen.
Het logo van Annemarie is een variant op de letter M, verwijzend naar Marijs therapie. De website is gemaakt in Webflow.

Marijstherapie.nl
Website Marijs Therapie
"Klanten weten me dankzij mijn website goed te vinden. Ook geven ze vaak spontaan aan dat ze de website zo mooi vinden, zeker in vergelijking tot andere websites van therapeuten.”
Annemarie Marijs - Marijs Therapie
Afbeelding van website Marijs therapie op ipadAfbeelding van website Marijs therapie op ipadAfbeelding van website Marijs therapie op ipadAfbeelding van website Marijs therapie op iphoneAfbeelding van website Marijs therapie op iphone
UX / UI design - logo ontwerp - strategie

Nieuwe website Gert Boeve

Gert Boeve werkte als coach en schaduwmanager. Voor zijn website was hij op zoek naar een zakelijke website, maar niet een die te stijf was. Ook wilde hij graag testimonials van klanten in het ontwerp zien. Als basis heb ik daarom voor een grijsblauwe kleur gekozen met roze als accent. Ze contrasteren daardoor mooi met de (professioneel) gemaakte foto’s. De testimonials zijn op verschillende plekken van het ontwerp te zien. deze bestaan uit kaartjes met de naam van de coachee en daarnaast een korte quote. De navigatie is verder simpel gehouden. Ook deze website is gemaakt in Webflow.

Gertboeve.nl
Website Gert Boeve Advies
"Een fijne manier van samenwerken en de aandacht om het simpel, maar doeltreffend te maken.”
Gert Boeve
Afbeelding van website Gert Boeve op ipadAfbeelding van website Gert Boeve op ipad
Afbeelding van website Gert Boeve op iphone
UX / UI design - content

Van Vlissingen Art Foundation

De Van Vlissingen Art Foundation is een stichting die elk jaar een nieuwe kunstenaar de kans geeft om door te breken met diens werk. De oorspronkelijke website was erg verouderd en de kunstenaars kwamen niet echt tot hun recht. Ik heb er een rustige website van gemaakt met de kunst als middelpunt. Ook heb ik een aantal van de kunstenaars ontmoet en foto’s gemaakt van hun werkplek. Een externe developer heeft de website gebouwd in Wordpress.

Design Van Vlissingen Art Foundation
Afbeelding van website Van Vlissingen Art Foundation op ipadAfbeelding van website Van Vlissingen Art Foundation op ipad
Terug naar home

Laten we kennis maken

Hoe kan ik je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.