Diensten designer

Studio MH is je one woman design agency voor als je niet de hoeveelheid werk of budget hebt voor een groot bureau of om iemand in dienst te nemen. Van startende ondernemer tot al langer bestaand bedrijf: ik heb een passend aanbod voor je.

Elk project begint met een strategiesessie waarbij we bepalen wie je doelgroep is en welke boodschap je wil overdragen. Je kunt me ook inhuren als tijdelijk designer of communicatiespecialist.

Foto Margreet

Huur mij in voor designwerk

Naast websites ben ik ook beschikbaar voor designopdrachten voor langere termijn. Als je bijvoorbeeld regelmatig losse ontwerpklussen hebt, bijvoorbeeld. Of aanpassingen aan teksten op je website. Je hebt alleen niet genoeg werk voor een volledige baan of je hebt (tijdelijk) ondersteuning nodig. Allemaal voorbeelden waarbij ik je van dienst kan zijn. Ik ben niet alleen inzetbaar als UX-/ UI- of visual designer, maar ook als communicatiespecialist of voor het schrijven van content.

Wat bied ik met inhuur voor design- en communicatiewerk

  • Als je te weinig werk hebt om een designer in dienst te nemen
  • Iemand wil die flexibel en op afstand werkt
  • Niet het budget hebt voor een designbureau, maar wel begeleiding
  • Iemand wil inhuren die zowel goed is in design, maar ook in taal en communicatie
Een tijdelijke designer nodig? Neem contact op!
Studio MH is je “one woman design agency”. Handig als je zelf niet het werk of het budget hebt om een groot designbureau in te huren.

Nieuwe  of een opfrisbeurt van je bestaande website

Je wil graag een nieuwe website, maar niet zo maar een simpel template. Je wil een gedegen advies zonder het grote budget van een designbureau. Dan komt Studio MH je te hulp. Je nieuwe website begint altijd met een strategiesessie. Dat zijn een of meerdere gesprekken waarin we samen je doelgroep uitwerken en hoe we je boodschap overbrengen. Daarna komen zaken als kleur, stijl en beeldmateriaal aan bod. Als dat allemaal duidelijk is, ga ik voor je aan de slag met je nieuwe of vernieuwde website.

Wat kun je verwachten van Studio MH duurzaam designer?

  • Als je een website wil die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed doordacht is;
  • Graag betrokken bent bij het proces;
  • Niet het budget hebt voor een designbureau, maar wel begeleiding;
  • Iemand wil inhuren die ook goed is in taal en communicatie
Ook duurzaam design nodig? Plan een afspraak
Je nieuwe website begint altijd met een strategiesessie. Zo bepaal je je boodschap en hoe je deze wil overbrengen op je doelgroep.

Laten we kennis maken

Hoe kan ik je helpen?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.